El centre Psigma de Manresa

Som un centre privat de psicologia, assessorament personal i salut

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la psicologia. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç. A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

M’encanta la meva feina. El que més em caracteritza és l’afany d’entendre i de posar-me al lloc de la persona que tinc davant, amb empatia, acceptant i respectant el que és i el seu propi procés de descobriment i aprenentatge. Sé que cada persona és diferent i necessita el seu temps per créixer. Em dedico a la psicologia clínica d’adults, m’he format en aquest àmbit i és el que sempre he volgut fer.

Et puc ajudar a afrontar situacions complicades d’una altre manera, buscant els teus recursos i aplicant-los. Tots som especials, només hem de creure en nosaltres mateixos i escoltar-nos per brillar. El procés de psicoteràpia funciona, crec en les persones, sé que es pot evolucionar i he vist canvis magnífics.

 • Llicenciada en psicologia l’any 2003 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Col·legiada nº 15.140 per al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Postgrau en Hipnosi Clínica l’any 2004 per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Màster en psicologia clínica i psicoteràpia l’any 2006 per la Universitat Ramón LLull (URL).
 • Pràctiques de psicologia realitzades a la unitat de psiquiatria i psicologia. Treballant amb adults, infants i famílies. 2002-2003 HOSPITAL SANT JOAN DE DEU. Manresa.
 • Fundadora de GEAP – Gabinet Especialitzat d’Atenció Psicològica – a Manresa. Gerent, psicòloga i psicoterapeuta d’adolescents , adults i parelles. 2006- actualitat.
 • Escriptora. Editats dos llibres sobre sexualitat: BUEN SEXO i SEXO IRRESISTIBLE, Ed. Océano Ambar. 2007 EDITORIAL OCÉANO.
 • Especialista en Hipnosi clínica, psicoteràpia d’adolescents i d’adults, teràpia sexual i de parelles i psicogeriatria.

M’encanta observar i escoltar. Sento gran curiositat i interès per comprendre les relacions, la sexualitat i la ment humana; és per això que la meva especialització ha seguit aquest camí.

Soc psicòloga general sanitària especialitzada en sexologia clínica i teràpia de parella. Acompanyo a les persones en el seu procés d’autoconeixement, creixement personal i connexió amb el plaer i benestar des de fa més de nou anys i per a mi no hi ha professió més bonica.

T’ofereixo un espai segur i amable on poder mostrar la teva part més humana, un espai d’autoconeixement i creativitat on podràs descobrir noves eines i activar els teus recursos per atendre el teu món intern i transformar el malestar. No estàs sol, no estàs sola, treballarem conjuntament per assolir-ho.

Deixa’m recordar-te que mereixes prioritzar el teu benestar.

Si desitges iniciar aquest procés transformador, m’encantarà acompanyar-te.

· Llicenciatura en Psicologia l’any 2011 per la Universitat de Barcelona.

· Pràctiques de la llicenciatura realitzades al Centre d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Badalona.

· Col·legiada nº 19750 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

· Màster en Teràpia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona.

· Postgrau en Recursos Analògics en Teràpia, impartit pel Dr. Manuel Villegas.

· Postgrau en Psicopatologia del Desenvolupament Moral, impartit pel Dr. Manuel Villegas.

· Facilitadora de tallers i xerrades sobre sexualitat i afectivitat.

· Membre del Grup de Treball de Sexualitat i Parella del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

· Formació específica en gestió emocional i gestió de conflictes; processos de pèrdua, dol, culpa i perdó; autoestima; vincles amorosos; dependència emocional; comunicació assertiva; sexualitat conscient i tantra; cicle menstrual; escriptura personal terapèutica; entre d’altres.

· En constant formació

Ser psicòloga implica crear un espai segur i acollidor on les persones i les famílies poden sentir-se acompanyades en el seu camí cap a un major benestar emocional. La teràpia és l’oportunitat de mirar cap endins, entendre’s a un mateix i també d’adquirir noves habilitats pel futur.

Per mi, la psicologia és una passió i un desafiament. Treballar amb infants i joves és treballar amb canvis constants que contínuament porten nous aprenentatges. El vincle de confiança que establim a les sessions serà el motor principal de canvi. Això permetrà, mica en mica, potenciar aquells recursos que s’adaptin millor a vosaltres. 

La psicologia infantojuvenil implica un treball en xarxa, on la família i l’escola tenen un paper fonamental. Col·laborar amb els pares i els docents em permet entendre el vostre context i proporcionar eines i estratègies eficaces que contribueixin al desenvolupament integral del vostre fill/a.

 • Graduada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2015)
 • Col·legiada núm. 28.426 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat Autònoma de Barcelona (2015-2017)
 • Pràctiques del MUPGS a l’Hospital Sant Pau de Barcelona (2016-2017) 
 • Formació específica sobre gestió emocional en nens i adolescents
 • Curs Universitari d’especialització en Altes Capacitats Intel·lectuals (Universitat Europea Miguel de Cervantes)
 • Formació específica en el model Internal Family Systems (IFS)
 • Curs d’intervenció en joc en teràpia infantojuvenil 

Moltes vegades penso que soc molt afortunada de poder estar treballant d’allò que m’ha apassionat durant tants anys, que és parlar amb persones i aprendre a veure la realitat a través dels seus ulls. Ser psicòloga és una feina que m’enriqueix cada dia gràcies a les converses terapèutiques.

Em vaig especialitzar en teràpia sexual i de parella, una branca que trobo fascinant i que em permet connectar amb els usuaris d’una manera diferent i única. Vaig fer formació en abordatge en cas d’abús sexual infantil, així com també en casos de pederàstia i pedofil·lia.

Tinc molta curiositat i ganes per aprendre, pel que també m’estic formant pel meu compte en psicologia afirmativa asexual, una branca encara poc coneguda però que es pot aplicar en molts àmbits per aportar una visió més integradora a l’hora de fer teràpia.

 • Graduada en psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2018.
 • Col·legiada nº 28571 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en teràpia sexual i de parella a la Universitat de Barcelona.
 • Formació en abordatge psicològic en casos d’abús sexual infantil per la Fundació Vicki Bernadet (Nivell I i II).
 • Formació en abordatge psicòlogic en casos de pederastia i pedofil·lia per l’Associació Àngel Blau.
 • Especialitzada en psicologia afirmativa asexual.
 • Perspectiva LGBTIQA+.

Em vaig diplomar en treball social amb la finalitat d’ajudar a les persones a millorar la seva situació personal i vaig aprendre que la interacció amb allò que ens envolta és el que conforma el nostre ser. Aquesta mirada em va portar a interessar-me a cursar el Post-Grau de Teràpia familiar sistèmica. Més endavant, i amb la voluntat de continuar aprofundint en el benestar emocional de la persona, em vaig llicenciar en psicologia.

Gaudeixo escoltant la història de les persones i de les famílies des d’aquesta mirada sistèmica en què els agents externs i interns de cadascú de nosaltres interaccionen entre si i conformen la nostra situació actual.

M’omple oferir suport i acompanyament en el procés d’auto-coneixement de la persona amb la finalitat d’assolir el seu benestar emocional des d’una escolta respectuosa i empàtica, i crec profundament en el potencial de la persona, en els seus recursos, i en les possibilitats d’ajudar a què emergeixin.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya l’any 2016.
 • Pràctiques de Psicologia al Centre Penitenciari Model de Barcelona i a la Unitat d’Addiccions no tòxiques de l’Hospital de Terrassa.
 • Col·legida núm. 27.111 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Post-Grau en Teràpia Familiar Sistèmica l’any 2007.
 • Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona l’any 1998.
 • Delegada d’execució de Mesures Penals Alternatives des de l’any 2006.
 • Docent del Màster d’Execució Penal a la Comunitat de la Universitat de Barcelona des de l’any 2016.

Ningú que navegui entre les corrents inesperades de la vida, pot mantenir-se al marge dels problemes. A vegades, viure suposa afrontar dificultats i superar obstacles per assolir els nostres objectius. En aquests moments, és molt recomanable l’acompanyament d’un psicoterapeuta.

Crec en la psicoteràpia com un espai de confiança, segur i  sense judicis on construir la millor versió de la nostra identitat i generar canvis positius, els quals ens porten a una vida més plena i agradable. M’agrada escoltar a les persones amb deteniment i ajudar-les a empoderar-se en el seu procés de canvi a través de les eines que ens proporciona la psicologia. Treballo tant amb adults com amb infants, des d’una perspectiva cognitivo-conductual, incidint en els pensaments que generen malestar, preocupació i angoixa per la millora de la qualitat de vida. Una de les meves frases preferides és “Allò al que et resisteixes, persisteix;  el que acceptes, et transforma”, de C. G. Jung.

M’agradaria acompanyar-te en el teu procés, comencem?

 • Graduat en Psicologia -menció de clínica d’adults- el 2017 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Col·legiat núm. 26.039 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicologia Forense i Criminal per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Ex-membre de l’equip de psicòlegs d’Open Arms.
 • Formació específica en intervenció en trastorns de l’espectre autista.
 • Formació específica en psicologia de les emergències i intervenció en crisis.
 • Formació especialitzada en Neuropsicologia.
 • Fundador d’IPED – Institut Psicològic d’Educació Digital – centre especialitzat en addiccions al mòbil, xarxes socials i videojocs.

Com a psicòloga sanitària, educadora social i mestra durant la meva trajectòria professional he gaudit acompanyant persones d’edats i perfils molt diversos.

Actualment em sento afortunada de treballar des de la vocació, a través de la psicoteràpia, per tal que les persones arribin a un major benestar emocional i creixement personal.

Si decideixes iniciar un procés terapèutic disposaràs d’un espai on et podràs expressar amb total confiança i on emprendrem una ruta cap a la teva millora emocional.

Des d’un enfocament integratiu planificarem com serà el camí i portarem a terme les tècniques terapèutiques que et siguin més útils i eficaces, tenint en compte que cada persona és única i té molt a decidir sobre el seu procés terapèutic.

Des de l’abordatge terapèutic d’EMDR podrem integrar aquelles experiències que activen símptomes de malestar psicològic o conductes no saludables. Millorarem també la nostra regulació emocional davant les situacions que gestionem en el dia  a dia.

A més a més, a través de pràctiques de mindfulness aprendrem a estar amb més connexió en el moment present, en l’aquí i ara.

Si vols iniciar un canvi de millora emocional estaré encantada de poder-te acompanyar.

 • Llicenciatura de Psicologia a la UOC (2010).
 • Col·legiada nº 19.133 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Diplomatura d’Educació Social a la UAB (2003).
 • Diplomatura de Magisteri d’Educació Primària a la UAB (2010).
 • Màster de Psicologia General Sanitària a la UDG (2019).
 • Actualització formativa del dol I, a Institut IPIR, dol i pèrdues (2017)
 • Formació de nivell I i II d’EMDR a la AEMDR (2020).
 • Formació sobre la caixa d’arena, com a eina diagnòstica i terapèutica, a Psimática (2020).
 • Experta de teràpies contextuals a la AEFDP (2021).
 • Expert de mindfulness en applications clíniques, a AMIR (2023)
 • Expert en transtorns de personalitat a la Sociedad Española de Medicina psicosomática y psicoterapia (2023)
 • Teoria i pràctica de la Mentalització al COPC (2023)
 • Expert en psicoteràpia breu a la sociedad Española de Medicina psicosomática y psicoterapia (2022)
 • Experiència professional d’atenció psicològica a infants, adolescents i adults en diversos centres de psicologia.
 • Experiència professional d’acompanyament psicològic a persones afectades per malalties mentals cròniques i les seves famílies.
 • Experiència professional d’acompanyament psicològic a persones de la tercera edat i a les seves famílies.
 • Pràctiques externes de psicologia sanitària en un centre psiquiàtric.
 • Pràctiques externes de psicologia en l’àmbit educatiu.
 • Experiència professional en l’àmbit socioeducatiu, amb persones de diferents edats i contextos.

La psicoteràpia és un recorregut compartit entre clients i psicoterapeuta, on ambdues parts treballem en equip per a assolir els objectius acordats. M’entrego i m’apassiono a cada sessió, és per això que demanaré que tu també ho facis!

Estic especialitzada en sexologia clínica i relacions afectives i de parella. Treballo amb eines i estratègies de diversos enfocaments psicològics que ressonen en mi i alhora em permeten adaptar millor a cada persona.

La meva curiositat i afany per aprendre m’empenyen a ampliar els meus coneixements a través de la formació continuada.
Dinamitzo tallers educatius sobre sexualitats a centres educatius i a persones adultes, on gaudeixo i m’enriqueixo compartint coneixements i experiències.

Visc el món des d’una perspectiva feminista i queer (lgtbiq+) i ho plasmo en la meva manera de treballar.

 • Graduada en Psicologia per la Universitat de Girona.
 • Col·legiada nº 29.036 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Sexologia Clínica i Teràpia de Parella per la Universitat de Girona.
 • Formació en Teràpia Sistèmica Breu Centrada en Solucions a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.
 • Pràctiques del Grau en Psicologia al Centre d’Acollida de Menors Mas Garriga a Celrà (2014).
 • Pràctiques del Màster en Sexologia Clínica i TP a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella (2020).
 • Revisió de projectes i materials amb perspectiva de gènere i LGTBI.
 • Dinamitzadora de xerrades per persones adultes i tallers a centres educatius de primària i secundaria sobre afectivitat, sexualitat sana i diversitats lgtbi.
 • Experiència professional d’acompanyament psicològic i sexològic a persones i parelles.
 • Formació específica en acompanyament terapèutic a persones lesbianes, gais, intersexuals, asexuals, trans* i  no binàries* des d’un model transpositiu i des de la psicologia afirmativa LGTB.
 • Formació específica en l’ús de productes eròtics aplicats a la teràpia sexual i de parella.
 • Membre del Grup de Treball de Psicologia Afirmativa LGTB del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • En formació constant, a través de seminaris, conferències i cursos. Algunes de les àrees  en les que gaudeixo formant-me: pèrdua i dol, comunicació en la parella, teràpia breu, teràpies humanistes, ansietat, dependència emocional, autoestima, mindfulness, desig sexual, vivències LGTBI i relacions afectives.

Em considero una apassionada de l’autoconeixement, de viatjar a les profunditats d’allò que ens produeix dolor per a poder-ho transformar. Crec en les potencialitats que pot desplegar cada persona i que això succeeix quan connectem amb el nostre cos i llavors prenem consciència que els límits que ens autoimposem desapareixen.

Per això, mitjançant la Teràpia Gestalt, en combinació amb els coneixements i l’experiència que tinc en teatre, clown i meditació, t’acompanyo en el teu camí d’autodescobriment personal, perquè puguis ser més coherent amb l’estil de vida que vols i, així, millori el teu benestar emocional.

T’endinses a fer aquest viatge?

 • Llicenciada en psicologia l’any 2012 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Col·legiada nº 23.847 del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Formació en Teràpia Gestalt (2013-2017) per l’Institut Gestalt (formació avalada per la Asociación Española de Terapia Gestalt).
 • Certificat de Professionalitat en Docència de la formació professional per a l’ocupació l’any 2018 per Pimec Formació.
 • Formació Bàsica en Teràpia Familiar Sistèmica l’any 2020 pel Centre de Teràpia Familiar KINE.
 • Formació en Teràpia Menstrual l’any 2021 per Feminarian.
 • En formació en Teràpia corporal integrativa a espai TCI, Barcelona.
 • Impartició de tallers grupals per fomentar la consciència corporal, l’autoconeixement i el creixement personal.
 • Coneixements i experiència en Teatre, Clown i Meditació.

Per mi fer de psicòloga és acompanyar a les persones en el seu propi procés. És caminar de costat amb elles durant un temps fins que elles mateixes puguin posar llum a aquells recursos que tenen però potser ara no poden reconèixer, o han oblidat, o han quedat tapades pel malestar. Tots tenim recursos, molts recursos propis!

Portem una motxilla d’experiències que ens fan ser qui som avui i poder reconèixer quin color té aquesta motxilla i què hi ha a dins, és sovint molt necessari per poder veure quines son les coses que portem dins que ens ajuden i serveixen, i quines son les que ens pesen. Aquesta motxilla està composada per molts factors i un dels més significatius son les primeres relacions humanes que tenim; la família. D’aquí neix la meva especialitat; l’enfocament sistèmic familiar.

L’enfocament sistèmic entén que tots formem part d’un sistema (la família és el primer però també hi ha el sistema laboral, d’amistats, social…), i aquests sistemes contenen unes dinàmiques relacionals en les que cadascú ocupa un rol. En les famílies es veu força clar que els rols els creem per sobreviure al sistema, i neixen de les relacions entre els membres. Quant hi ha un conflicte, per tant, tots els membres formen part del problema, i per tant, tots els membres poden col·laborar per formar part de la solució.

Per mi fer teràpia és posar amor al que som per poder identificar el que no ens serveix i ens fa mal. És responsabilitzar-se de la motxilla que tenim. És dolorós a vegades, i alhora, molt alliberador.

Estic especialitzada en Psicoteràpia d’Adults, Teràpia de Parella i teràpia familiar. La mirada i metodologia amb la que treballo té bases gestàltiques així com un enfocament sistèmic.

 • Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2008-2013).
 • Graduada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (2013-2018).
 • Col·legiada nº 30.096 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Formació especialitzada en Violència Masclista (Associació Connexus de Barcelona)
 • Formada en Teràpia Familiar Sistèmica a l’Escola Sant Pau de Barcelona (2020-2022).
 • Formada en Tècniques de Teràpia Gestalt.
 • Experiència laboral com a psicòloga en diferents serveis especialitzats de Violència Masclista (SIE’s i SIAD’s); acompanyant dones en el seu procés de recuperació i reparació de la violència masclista patida.
 • Experiència laboral com a Terapeuta Familiar en un SAIF, acompanyant famílies vulnerables socialment.
 • Coterapeuta de diversos grups de teràpia grupal adreçats a intèrprets amb una metodologia gestàltica (Centre Estudi, Anna Carner).

Dins de l’espai segur de la psicoteràpia, tens l’oportunitat d’expressar-te, d’emocionar-te i de prendre consciència del que et passa, sense cap mena de judici. Confio en el paper dels psicòlegs per dotar a les persones d’eines i recursos per a l’autoconeixement, per aprendre a regular les pròpies emocions, per alleujar el malestar i, sobretot, per poder treure a la llum el gran potencial de cadascú.

Treballo amb adolescents i adults des d’una perspectiva integradora, utilitzant majoritàriament, tècniques cognitivo-conductuals i de tercera generació. Considero que cada persona és única, així que adapto cada sessió a les necessitats de la persona que tinc al davant.

Tal com diu la psiquiatra i escriptora Marian Rojas Estapé, “entén el teu cervell, gestiona les teves emocions, millora la teva vida”

 • Graduada en Psicologia amb menció en Psicologia de la Salut, per la Universitat de Vic.
 • Col·legiada núm. 29.974 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster d’Actualització i Intervenció Psicològica i Salut mental per la Universitat a distància de Madrid (UDIMA).
 • Pràctiques de psicologia al Centre de Salut Mental d’Althaia (CSAM).
 • Pràctiques de psicologia a la Universitat de Fontys, Eindhoven, Països Baixos

Vaig estudiar psicologia per a poder entendre més a les persones i des de llavors he fet un gran camí personal i professional.

Així com cuidem el nostre cos, penso que cal cuidar, escoltar i gestionar les nostres emocions per poder portar una vida plena i feliç.

Treballo des d’una perspectiva holística, entent l’esser humà com un entremat de cos, emoció, ment i esperit. M’enfoco sobretot en la gestió emocional, la resolució dels traumes i el creixament personal.

Utilizo varies tècniques quan treballo, sóc molt empàtica i això em permet adaptar-me al ritme i al procés de la persona que acompanyo i poder-la ajudar des d’una mirada autèntica.

Per mi és important, l’autoconeixament i fer conscients aspectes inconscients per poder avançar.

El que em fa feliç és poder ajudar a les persones a sanar i evolucionar a la seva vida.

 • Llicenciada en psicologia l’any 2009 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
 • Col·legiada nº 21197 pel Col·legi oficila de Psicòlegs de Catalunya.
 • Postgrau Teràpia de Grup per l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella de Barcelona
 • Practiques a la Creu Roja, Terrassa. Com a psicòloga i mediadora social del “ Punt de Trobada Familiar ”
 • Formació específica en Constel·lacions familiars i sistèmica pel centre Merrylife, Barcelona
 • Formació especifica en dansateràpia, flors de bach i educació lliure.
 • Creadora del  projecte DONA EMPODERA’T. Tallers i sessions en grup per l’empoderament femení.
 • Autora del llibre «Guia emocional, un camí cap a l’alliberació». (Editorial Círculo Rojo) On descric més de 23 emocions «negatives» i com gestionar-les.
 • Xerrades sobre gestió emocional, autoestima, empoderament i educació.
 • Terapeuta experta en trastorns de la alimentació.

La psicoteràpia em dona el privilegi d’acompanyar persones  en diferents moments de la seva vida, i poder establir amb elles una relació de confiança i respecte mutu on mostrar-se genuí.

Cada una de les persones som úniques, valuoses. Poder descobrir juntament amb elles els seus potencials, les seves vulnerabilitat, aquells aspectes de si mateixes que les fan ser una mica més elles i, la direcció cap on volen anar, allò que dona sentit a les seves vides, son aspectes que m’omplen en la meva vida professional. 

Treballo des d’una mirada humanista integrativa que entén a las persones com a sistemes en constant comunicació amb altres sistemes, que s’influencien mútuament. I, que considera que les persones tenen un marge de llibertat de decisió sobre les seves pròpies vides. 

Al llarg del la meva carrera professional m’he especialitzat en la psicoteràpia per a adults i he pogut aprofundir en l’àmbit de la salut mental perinatal (entenent-la com una etapa de profunda transformació) i en la sexologia (comprenent que la sexualitat està present a totes les etapes de la nostra vida en forma d’impuls vital). 

 • Llicenciada en Psicologia (Clínica i de la Salut) per la Universitat Autònoma de Barcelona (2011).
 • Pràctiques al Centre de Psicologia de Vic.
 • Col·legiada nº 21.171 per al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (2011)
 • Postgrau en Demències i Esquizofrènies, Universitat Autònoma de Barcelona (2012). Pràctiques a la Fundació Tomàs Canet, Projecte MOSAIC al programa PSI i, a l’Hospital de Sant Andreu de Manresa.
 • Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014).
 • Pràctiques al Centre de Salut Mental d’Adults de la Fundació Althaia, Xarxa Assistencial i Universitària de Manresa i, al Centre de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa.
 • Psicòloga Sanitària. Llicència atorgada per la Generalitat de Catalunya (2014).
 • Postgrau en Teràpia Sexual i de Parella. Institut Superior d’Estudis Psicològics (2017).
 • Curs d’Especialització en Salut Mental Perinatal. Sociedad Mercé Española de la Salud Mental Perinatal (MARES) amb al col·laboració de la UAB (2019).
 • Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista. Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista (2022).
 • Formación en Psicoterapia Perinatal. Centre Besai (2023).
 • Formación intensiva: La sexualidad desde la psicoterapia Somato-Sensorial. Centre Besai (2024).
 • Experiència professional com a Responsable del Projecte Activa’t per la Salut Mental a la Catalunya Central. Federació Salut Mental Catalunya (2016 – Actualitat). El projecte ofereix un punt d’orientació i assessorament en salut mental obert a la ciutadania i, proposa activitats grupal entorn a l’apoderament en salut mental i el suport mutu.
 • Experiència professional com a psicoterapeuta al Centre Ginecològic Llatjós (2014 – 2019) i posteriorment a Dexeus Dona Manresa (2020 – Actualitat). 

Crec que el psicòleg és un pont, un guia, un observador i/o un analític , que, juntament amb la cooperació del seu pacient, ajuda a trobar les eines necessàries per solucionar o acceptar qualsevol situació que a la persona li suposi una problemàtica. Per això mateix m’apassiona la meva professió, vull ajudar a les persones.

Penso que s’ha de veure el mon sense prejudicis ni “apegos”, de comprendre i sentir l’altre des de l’acceptació, l’amor incondicional i el respecte. En la teràpia, l’empatia, l’ identitat i la temporalitat del procés del pacient son la base fonamental, donant lloc a un procés individual i únic.

A través del coneixement podem trobar la pau, encara que hagi vingut pel dolor, ja que ha estat l’oportunitat per a la reflexió.

La meva curiositat i empatia m’ha portat fins aquí, i vull continuar que sigui així. Estic especialitzat en Relacions de Parella i Sexologia que es la meva passió, però sempre estic disposat a aprendre de diverses temàtica com ja he fet anteriorment amb el Mindfulness, l’Ansietat, el Dol, l’Autoestima, la Psicologia Infanto-juvenil etc. , aplicats amb diversos enfocaments psicològics.

 • Graduat en Psicologia el 2019 per la Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Col·legiat núm. 31330 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Teràpia de parella i Sexologia per l’Instituto Superior de Estudios (ISEP) al 2021
 • Postgrau en Psicologia Infanto-Juvenil per l’Instituto Superior de Estudios (ISEP) al 2021
 • Màster General Sanitari per la Universitat Internacional de la Rioja, 2023-2024.
 • En constant aprenentatge, a través de recerca, cursos, seminaris i conferències. Diversos camps de formació continuada: Comunicació en la parella, Teràpia breu, Teràpies Acceptació y Compromís, Cognitiu-Conductual i Mindfulness, Ansietat, Dol, Dependència i Codependència emocional, Autoestima, Desig sexual, Trastorns Sexuals, Esquemes relacionals…

La capacitat de crear un espai on la persona se senti escoltada és un repte, però la força i l’aprenentatge que provoca en la persona poder explicar tot allò que vol dir és un dels motius que em fa seguir aprenent dia a dia d’una ciència com la psicologia. A vegades, les dificultats que ens trobem a la vida requereixen de la intervenció de diferents professionals i, fins i tot, desemboquen en un procés legal difícil de gestionar.

Treballo com a psicòloga forense, fet que em permet nodrir-me d’altres disciplines i col·laborar amb professionals que lluiten perquè els processos judicials esdevinguin el més transparents i honestos possible. D’aquesta forma entenc la psicologia com una eina de canvi personal, però també com una eina que permet enriquir el sistema amb coneixements més clars sobre la ment humana. I el treball ètic, així com el respecte i l’actualització teòrica constant sempre formen part de les meves premisses a l’hora de treballar. 

• Graduada en Psicologia amb menció en Psicologia de la Salut per la Universitat de Barcelona (UB).

 Col·legiada núm. 32001 pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). 

• Experiència professional en l’àmbit psicopedagògic amb infants i adolescents. 

• Formació específica en Trastorns de l’Aprenentatge (AEPSIS). 

• Màster Oficial en Psicologia Jurídica i Forense per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

• Pràctiques de Psicologia Forense al centre Agnès Brossa (Terrassa). • Especialització en Victimologia Jurídico-Forense (COPC).

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Psigma Manresa 1, al carrer Vilanova, 1, 1er F, (Plana de L’Om) Psigma Manresa 2, a la carretera de Vic, 22, 4rt  i Psigma Santpedor al carrer de les Verges, 23, 1er.
T. 938 723 263

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalitat: Comunicacions relacionades amb els serveis sol·licitats. Legitimació: Execució de la sol·licitud. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en POLÍTICA PRIVACITAT

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma