El centre Psigma de Manresa

Som un centre privat de psicologia, assessorament personal i salut

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la psicologia. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç. A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

M’encanta la meva feina. El que més em caracteritza és l’afany d’entendre i de posar-me al lloc de la persona que tinc davant, amb empatia, acceptant i respectant el que és i el seu propi procés de descobriment i aprenentatge. Sé que cada persona és diferent i necessita el seu temps per créixer. Em dedico a la psicologia clínica d’adults, m’he format en aquest àmbit i és el que sempre he volgut fer.

Et puc ajudar a afrontar situacions complicades d’una altre manera, buscant els teus recursos i aplicant-los. Tots som especials, només hem de creure en nosaltres mateixos i escoltar-nos per brillar. El procés de psicoteràpia funciona, crec en les persones, sé que es pot evolucionar i he vist canvis magnífics.

 • Llicenciada en psicologia l’any 2003 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Col·legiada nº 15.140 per al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Postgrau en Hipnosi Clínica l’any 2004 per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Màster en psicologia clínica i psicoteràpia l’any 2006 per la Universitat Ramón LLull (URL).
 • Pràctiques de psicologia realitzades a la unitat de psiquiatria i psicologia. Treballant amb adults, infants i famílies. 2002-2003 HOSPITAL SANT JOAN DE DEU. Manresa.
 • Fundadora de GEAP – Gabinet Especialitzat d’Atenció Psicològica – a Manresa. Gerent, psicòloga i psicoterapeuta d’adolescents , adults i parelles. 2006- actualitat.
 • Escriptora. Editats dos llibres sobre sexualitat: BUEN SEXO i SEXO IRRESISTIBLE, Ed. Océano Ambar. 2007 EDITORIAL OCÉANO.
 • Especialista en Hipnosi clínica, psicoteràpia d’adolescents i d’adults, teràpia sexual i de parelles i psicogeriatria.

M’encanta observar i escoltar. Sento gran curiositat i interès per comprendre les relacions humanes, especialment les de parella. És per això que la meva especialització ha seguit aquest camí.

El coneixement sexual ens fa lliures. Vetllo pel sexe feliç i les relacions que ens permeten créixer i ser.

Entenc el dolor i el malestar com una oportunitat per aturar-nos, revisar, reflexionar. Amb l’atenció sexològica desitjo aportar el meu granet de sorra per contribuir a la satisfacció sexual, el plaer i el creixement personal de les persones. Acompanyar-vos en un trosset del vostre camí.

 • Llicenciada en psicologia l’any 2011 per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Col·legiada nº 19.750 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Teràpia Sexual i de Parella (2010-2012) per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Postgrau en Recursos Analògics en Teràpia l’any 2011 pel Centre Itaca.
 • Pràctiques de la llicenciatura de psicologia realitzades en CASSIR -Centre d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva- de Badalona.
 • Formació especialitzada en psicopatologia del desenvolupament moral.
 • Impartició de cursos i tallers sobre l’afectivitat i sexualitat per a la tercera edat en diversos casals de gent gran i en instituts.
 • Publicació de diversos articles en revistes especialitzades en psicologia.

Quan penso amb la psicologia, penso amb l’oportunitat de poder fer un treball personal. Un treball que et pot ajudar a conèixer-te més a tu mateix, a entendre i a integrar la teva història de vida i el teu present, per a projectar-te d’una forma més lliure cap al teu futur.

M’encanta treballar amb infants i adolescents i per això m’he format en psicologia infantil i juvenil. Penso que la relació que establim amb ells i elles és bàsica per a poder fer un bon treball, per a poder-los acompanyar, amb eines i tècniques adaptades, en el procés d’autoconeixement; potenciant els seus recursos i desenvolupant-ne de nous. Considero que la gestió de les emocions i la potenciació de la intel·ligència emocional és, en molts casos, la base del meu treball.

La infància i l’adolescència, són etapes amb molts canvis i a on tenen molta importància tant la família com l’escola, per això, segons el cas, les tindrem molt en compte en el pla de treball i hi haurà una coordinació amb elles. M’adapto a cada cas oferint sempre un treball individualitzat.

M’encantarà escoltar-vos i acompanyar-vos en el vostre procés i el dels vostres fills i filles!

 • Graduada en Psicologia el 2017 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
 • Col·legiada núm. 27.942 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster de Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i estratègies d’intervenció – per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
 • Pràctiques externes com a psicòloga infanto-juvenil al CDIAP i CSMIJ de la Fundació Eulàlia Torras de Beà (2019-2020) i al CDIAP Rella (2017)
 • Formació específica sobre la diversitat afectiva sexual i de gènere amb joves per la Diputació de Barcelona (2018)
 • Formació específica en Educació Emocional a Divulgación Dinámica (2017)
 • Autora d’una eina psicoeducativa per a donar a conèixer i treballar els diferents tipus de famílies que hi ha a l’actualitat.
 • Creació i dinamització d’un l’Espai Familiar amb infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. (2019)

Les persones. Què som les persones? Som molt més que un conjunt d’emocions, pensaments, sensacions físiques i accions! Però quan hi ha un petit entrebanc entre algun d’aquests factors, apareix la nostra funció: la funció del psicòleg. Em considero una afortunada de ser un petit mecanisme d’ajuda de totes aquelles persones que m’entreobren la porta per deixar-me entrar i observar. Si m’ho permets, t’acompanyaré en el camí i intentarem prestar atenció i posar consciència a tot allò que ens passa i per què, de vegades el nostre pilot automàtic ens fa perdre el nord i serà qüestió de tornar a agafar el rumb.

Ens emocionarem, sí, no t’enganyaré però… per això els humans tenim emocions, oi?

 • Graduada en Psicologia l’any 2014 per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Col·legiada núm. 23.007 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicologia General Sanitària (2017-2019) per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Postgrau en Psicologia Creativa i Comunicació creativa (2015-2017) per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Pràctiques externes del Grau en Psicologia al CDIAP de l’Hospital San Rafael de Granada (2013-2014).
 • Pràctiques externes del MUPGS al CSMA i al CSMIJ de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell (2018-2019).
 • Actualment formant part de l’equip investigador de l’estudi “Construcció de resiliència entre dones” de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.
 • Enamorada de les Teràpies de tercera generació i en formació constant de Mindfulness (MBCT i MSC) i de la Teràpia d’Acceptació i Compromís

Em vaig diplomar en treball social amb la finalitat d’ajudar a les persones a millorar la seva situació personal i vaig aprendre que la interacció amb allò que ens envolta és el que conforma el nostre ser. Aquesta mirada em va portar a interessar-me a cursar el Post-Grau de Teràpia familiar sistèmica. Més endavant, i amb la voluntat de continuar aprofundint en el benestar emocional de la persona, em vaig llicenciar en psicologia.

Gaudeixo escoltant la història de les persones i de les famílies des d’aquesta mirada sistèmica en què els agents externs i interns de cadascú de nosaltres interaccionen entre si i conformen la nostra situació actual.

M’omple oferir suport i acompanyament en el procés d’auto-coneixement de la persona amb la finalitat d’assolir el seu benestar emocional des d’una escolta respectuosa i empàtica, i crec profundament en el potencial de la persona, en els seus recursos, i en les possibilitats d’ajudar a què emergeixin.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya l’any 2016.
 • Pràctiques de Psicologia al Centre Penitenciari Model de Barcelona i a la Unitat d’Addiccions no tòxiques de l’Hospital de Terrassa.
 • Col·legida núm. 27.111 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Post-Grau en Teràpia Familiar Sistèmica l’any 2007.
 • Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona l’any 1998.
 • Delegada d’execució de Mesures Penals Alternatives des de l’any 2006.
 • Docent del Màster d’Execució Penal a la Comunitat de la Universitat de Barcelona des de l’any 2016.

Ningú que navegui entre les corrents inesperades de la vida, pot mantenir-se al marge dels problemes. A vegades, viure suposa afrontar dificultats i superar obstacles per assolir els nostres objectius. En aquests moments, és molt recomanable l’acompanyament d’un psicoterapeuta.

Crec en la psicoteràpia com un espai de confiança, segur i  sense judicis on construir la millor versió de la nostra identitat i generar canvis positius, els quals ens porten a una vida més plena i agradable. M’agrada escoltar a les persones amb deteniment i ajudar-les a empoderar-se en el seu procés de canvi a través de les eines que ens proporciona la psicologia. Treballo tant amb adults com amb infants, des d’una perspectiva cognitivo-conductual, incidint en els pensaments que generen malestar, preocupació i angoixa per la millora de la qualitat de vida. Una de les meves frases preferides és “Allò al que et resisteixes, persisteix;  el que acceptes, et transforma”, de C. G. Jung.

M’agradaria acompanyar-te en el teu procés, comencem?

 • Graduat en Psicologia -menció de clínica d’adults- el 2017 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Col·legiat núm. 26.039 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicologia Forense i Criminal per la Universitat de Barcelona (UB).
 • Ex-membre de l’equip de psicòlegs d’Open Arms.
 • Formació específica en intervenció en trastorns de l’espectre autista.
 • Formació específica en psicologia de les emergències i intervenció en crisis.
 • Formació especialitzada en Neuropsicologia.
 • Fundador d’IPED – Institut Psicològic d’Educació Digital – centre especialitzat en addiccions al mòbil, xarxes socials i videojocs.

Com a psicòloga sanitària, educadora social i mestra durant la meva trajectòria professional he gaudit acompanyant persones d’edats i perfils molt diversos.

Actualment em sento afortunada de treballar des de la vocació, a través de la psicoteràpia, per tal que les persones arribin a un major benestar emocional i creixement personal.

Si decideixes iniciar un procés terapèutic disposaràs d’un espai on et podràs expressar amb total confiança i on emprendrem una ruta cap a la teva millora emocional.

Des d’un enfocament integratiu planificarem com serà el camí i portarem a terme les tècniques terapèutiques que et siguin més útils i eficaces, tenint en compte que cada persona és única i té molt a decidir sobre el seu procés terapèutic.

Des de l’abordatge terapèutic d’EMDR podrem integrar aquelles experiències que activen símptomes de malestar psicològic o conductes no saludables. Millorarem també la nostra regulació emocional davant les situacions que gestionem en el dia  a dia.

A més a més, a través de pràctiques de mindfulness aprendrem a estar amb més connexió en el moment present, en l’aquí i ara.

Si vols iniciar un canvi de millora emocional estaré encantada de poder-te acompanyar.

 • Llicenciatura de Psicologia a la UOC (2010).
 • Col·legiada nº 19.133 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Diplomatura d’Educació Social a la UAB (2003).
 • Diplomatura de Magisteri d’Educació Primària a la UAB (2010).
 • Màster de Psicologia General Sanitària a la UDG (2019).
 • Actualització formativa del dol I, a Institut IPIR, dol i pèrdues (2017)
 • Formació de nivell I i II d’EMDR a la AEMDR (2020).
 • Formació sobre la caixa d’arena, com a eina diagnòstica i terapèutica, a Psimática (2020).
 • Experta de teràpies contextuals a la AEFDP (2021).
 • Experta de psicoteràpia en nens i adolescents a la AEFDP (2021).
 • Experiència professional d’atenció psicològica a infants, adolescents i adults en diversos centres de psicologia.
 • Experiència professional d’acompanyament psicològic a persones afectades per malalties mentals cròniques i les seves famílies.
 • Experiència professional d’acompanyament psicològic a persones de la tercera edat i a les seves famílies.
 • Pràctiques externes de psicologia sanitària en un centre psiquiàtric.
 • Pràctiques externes de psicologia en l’àmbit educatiu.
 • Experiència professional en l’àmbit socioeducatiu, amb persones de diferents edats i contextos.

La psicoteràpia és un recorregut compartit entre clients i psicoterapeuta, on ambdues parts treballem en equip per a assolir els objectius acordats. M’entrego i m’apassiono a cada sessió, és per això que demanaré que tu també ho facis!

Estic especialitzada en sexologia clínica i relacions afectives i de parella. Treballo amb eines i estratègies de diversos enfocaments psicològics que ressonen en mi i alhora em permeten adaptar millor a cada persona.

La meva curiositat i afany per aprendre m’empenyen a ampliar els meus coneixements a través de la formació continuada.
Dinamitzo tallers educatius sobre sexualitats a centres educatius i a persones adultes, on gaudeixo i m’enriqueixo compartint coneixements i experiències.

Visc el món des d’una perspectiva feminista i queer (lgtbiq+) i ho plasmo en la meva manera de treballar.

 • Graduada en Psicologia per la Universitat de Girona.
 • Col·legiada nº 29.036 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Sexologia Clínica i Teràpia de Parella per la Universitat de Girona.
 • Formació en Teràpia Sistèmica Breu Centrada en Solucions a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.
 • Pràctiques del Grau en Psicologia al Centre d’Acollida de Menors Mas Garriga a Celrà (2014).
 • Pràctiques del Màster en Sexologia Clínica i TP a l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella (2020).
 • Revisió de projectes i materials amb perspectiva de gènere i LGTBI.
 • Dinamitzadora de xerrades per persones adultes i tallers a centres educatius de primària i secundaria sobre afectivitat, sexualitat sana i diversitats lgtbi.
 • Experiència professional d’acompanyament psicològic i sexològic a persones i parelles.
 • Formació específica en acompanyament terapèutic a persones lesbianes, gais, intersexuals, asexuals, trans* i  no binàries* des d’un model transpositiu i des de la psicologia afirmativa LGTB.
 • Formació específica en l’ús de productes eròtics aplicats a la teràpia sexual i de parella.
 • Membre del Grup de Treball de Psicologia Afirmativa LGTB del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • En formació constant, a través de seminaris, conferències i cursos. Algunes de les àrees  en les que gaudeixo formant-me: pèrdua i dol, comunicació en la parella, teràpia breu, teràpies humanistes, ansietat, dependència emocional, autoestima, mindfulness, desig sexual, vivències LGTBI i relacions afectives.

Em considero una apassionada de l’autoconeixement, de viatjar a les profunditats d’allò que ens produeix dolor per a poder-ho transformar. Crec en les potencialitats que pot desplegar cada persona i que això succeeix quan connectem amb el nostre cos i llavors prenem consciència que els límits que ens autoimposem desapareixen.

Per això, mitjançant la Teràpia Gestalt, en combinació amb els coneixements i l’experiència que tinc en teatre, clown i meditació, t’acompanyo en el teu camí d’autodescobriment personal, perquè puguis ser més coherent amb l’estil de vida que vols i, així, millori el teu benestar emocional.

T’endinses a fer aquest viatge?

 • Llicenciada en psicologia l’any 2012 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Col·legiada nº 15.140 del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Formació en Teràpia Gestalt (2013-2017) per l’Institut Gestalt (formació avalada per la Asociación Española de Terapia Gestalt).
 • Certificat de Professionalitat en Docència de la formació professional per a l’ocupació l’any 2018 per Pimec Formació.
 • Formació Bàsica en Teràpia Familiar Sistèmica l’any 2020 pel Centre de Teràpia Familiar KINE.
 • Formació en Teràpia Menstrual l’any 2021 per Feminarian.
 • Impartició de tallers grupals per fomentar la consciència corporal, l’autoconeixement i el creixement personal.
 • Coneixements i experiència en Teatre, Clown i Meditació.

Per mi fer de psicòloga és acompanyar a les persones en el seu propi procés. És caminar de costat amb elles durant un temps fins que elles mateixes puguin posar llum a aquells recursos que tenen però potser ara no poden reconèixer, o han oblidat, o han quedat tapades pel malestar. Tots tenim recursos, molts recursos propis!

Portem una motxilla d’experiències que ens fan ser qui som avui i poder reconèixer quin color té aquesta motxilla i què hi ha a dins, és sovint molt necessari per poder veure quines son les coses que portem dins que ens ajuden i serveixen, i quines son les que ens pesen. Aquesta motxilla està composada per molts factors i un dels més significatius son les primeres relacions humanes que tenim; la família. D’aquí neix la meva especialitat; l’enfocament sistèmic familiar.

L’enfocament sistèmic entén que tots formem part d’un sistema (la família és el primer però també hi ha el sistema laboral, d’amistats, social…), i aquests sistemes contenen unes dinàmiques relacionals en les que cadascú ocupa un rol. En les famílies es veu força clar que els rols els creem per sobreviure al sistema, i neixen de les relacions entre els membres. Quant hi ha un conflicte, per tant, tots els membres formen part del problema, i per tant, tots els membres poden col·laborar per formar part de la solució.

Per mi fer teràpia és posar amor al que som per poder identificar el que no ens serveix i ens fa mal. És responsabilitzar-se de la motxilla que tenim. És dolorós a vegades, i alhora, molt alliberador.

Estic especialitzada en Psicoteràpia d’Adults, Teràpia de Parella i teràpia familiar. La mirada i metodologia amb la que treballo té bases gestàltiques així com un enfocament sistèmic.

 • Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2008-2013).
 • Graduada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (2013-2018).
 • Col·legiada nº 30.096 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Formació especialitzada en Violència Masclista (Associació Connexus de Barcelona)
 • Formada en Teràpia Familiar Sistèmica a l’Escola Sant Pau de Barcelona (2020-2022).
 • Formada en Tècniques de Teràpia Gestalt.
 • Experiència laboral com a psicòloga en diferents serveis especialitzats de Violència Masclista (SIE’s i SIAD’s); acompanyant dones en el seu procés de recuperació i reparació de la violència masclista patida.
 • Experiència laboral com a Terapeuta Familiar en un SAIF, acompanyant famílies vulnerables socialment.
 • Coterapeuta de diversos grups de teràpia grupal adreçats a intèrprets amb una metodologia gestàltica (Centre Estudi, Anna Carner).

Dins de l’espai segur de la psicoteràpia, tens l’oportunitat d’expressar-te, d’emocionar-te i de prendre consciència del que et passa, sense cap mena de judici. Confio en el paper dels psicòlegs per dotar a les persones d’eines i recursos per a l’autoconeixement, per aprendre a regular les pròpies emocions, per alleujar el malestar i, sobretot, per poder treure a la llum el gran potencial de cadascú.

Treballo amb adolescents i adults des d’una perspectiva integradora, utilitzant majoritàriament, tècniques cognitivo-conductuals i de tercera generació. Considero que cada persona és única, així que adapto cada sessió a les necessitats de la persona que tinc al davant.

Tal com diu la psiquiatra i escriptora Marian Rojas Estapé, “entén el teu cervell, gestiona les teves emocions, millora la teva vida”

 • Graduada en Psicologia amb menció en Psicologia de la Salut, per la Universitat de Vic.
 • Col·legiada núm. 29.974 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster d’Actualització i Intervenció Psicològica i Salut mental per la Universitat a distància de Madrid (UDIMA).
 • Pràctiques de psicologia al Centre de Salut Mental d’Althaia (CSAM).
 • Pràctiques de psicologia a la Universitat de Fontys, Eindhoven, Països Baixos

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Psigma Manresa 1, al carrer Vilanova, 1, 1er F, (Plana de L’Om) Psigma Manresa 2, a la carretera de Vic, 22, 4rt  i a Santpedor al carrer De les Verges, 23, 1er.
T. 938 723 263

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalitat: Comunicacions relacionades amb els serveis sol·licitats. Legitimació: Execució de la sol·licitud. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en POLÍTICA PRIVACITAT

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma